BQE tandartsstoelen

Beschrijving

BQE tandartsstoelen: uniek schaarmechanisme

De ergonomische tandartsstoelen van BQE combineren een actieve en passieve zithouding door een revolutionair gepatenteerd schaarmechanisme. Wanneer u gaat zitten komt de rugsteun automatisch naar uw rug toe en ondersteunt deze de holte van de rug. Zo blijven de natuurlijke S-vorm van uw rug en een optimale bewegingsvrijheid gewaarborgd.

Eenvoudig instellen van uw BQE tandartsstoel

U hoeft uw BQE tandartsstoel maar eenmalig in te stellen. De BQE tandartsstoel is uitermate geschikt voor het bestrijden en voorkomen van nek-, schouder- en rugklachten. Het tweedelige systeem is in diverse kleuren te bestellen, met een keuze uit een smal en breed zitoppervlak. Daarnaast is de BQE tandartsstoel gemakkelijk te combineren met een van onze behandelstoelen.

Dental Stand Alone (DSA)

Dental International is producent van het Dental Stand Alone concept. Inmiddels maakt een op de zeven tandartsen in Nederland al gebruik van onze behandelsystemen. Een van de voordelen van ons concept is dat u bijvoorbeeld maar één stopcontact nodig heeft om al onze behandelapparatuur op aan te sluiten. Kijk ook eens bij onze referenties om te zien welke tandartspraktijken u voor zijn gegaan. Of kom langs bij onze showroom om onze modellen uit te proberen.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over BQE tandartsstoelen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?