Tandheelkundige behandelapparatuur

Beschrijving

Behandelapparatuur tandarts

Op zoek naar behandelapparatuur voor uw tandartspraktijk? Dental International levert sinds 1991 dentale behandelapparatuur van hoge kwaliteit voor een complete praktijkinrichting. Ook zorgen we ervoor dat deze gehele inrichting is aan te sluiten op één stopcontact.

Stand Alone behandelunit

Ons Stand Alone concept houdt in dat alle instrumenten zijn geïntegreerd in één unit. Hierdoor kunnen tandartsen alle behandelapparatuur aansluiten met dezelfde stekker. Door de ingebouwde waterverzorging is het leidingwerk ook niet meer nodig. Zo spaart u dus een moeilijke verbouwing uit. Doordat u zelf de instrumenten kan uitkiezen, is de gehele behandelunit naar wens te personaliseren. Zo kunt u hier altijd de behandelapparatuur vinden die bij u en uw praktijk past!

Kwaliteitscontrole

Daarnaast leveren wij uitstekende service. Wij bezorgen de behandelapparatuur tot in de praktijk en na montage en installatie kunt u direct aan de slag. Jaarlijks komen wij langs voor controle en onderhoud, waarbij u een behandelunit in bruikleen krijgt. Graag adviseren onze experts u over de mogelijkheden van onze apparatuur en laten we verschillende modellen zien in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandheelkundige behandelapparatuur

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?