Behandelunit tandarts

Beschrijving

Behandelunit tandarts

Behandelunit of andere tandarts apparatuur nodig, maar geen zin in verbouwen?

De behandelunits van Dental International kunnen naar wens van iedere tandarts worden samengesteld en passen gegarandeerd ook in uw tandartspraktijk. Met slechts één stopcontact en leidingwerk of verbouwen is niet nodig!

Dental International produceert sinds 1993 professionele behandelunits en complete praktijkinrichting voor de tandarts onder de merknaam DSA. Deze behandelunit is in beheer van de tandarts zelf en kunnen makkelijk in uw praktijk geïnstalleerd worden zodat u snel aan de slag kunt.

Complete behandelunit

Wij bieden drie varianten tandartsstoelen aan, zowel losse verrijdbare behandelunits als complete behandelunits met geïntegreerde tandarts apparatuur. Deze stoelen zijn voor de tandarts ideaal in gebruik omdat ze beschikken over ingebouwde waterverzorging en bijvoorbeeld een dentale compressor. Alle behandelunits kunnen naar uw wens worden samengesteld en voorzien van al uw ideale instrumenten. Daarnaast zijn onze stoelen gemakkelijk te installeren door slechts de stekker in het stopcontact te steken. Een makkelijkere installatie bestaat niet!

Onze service

Onze behandelunit is uiterst geschikt voor u als moderne tandarts. Vanzelfsprekend wordt binnen Nederland de behandelunit door ons bezorgd, gemonteerd en geïnstalleerd. Daarnaast krijgt uw behandelunit jaarlijks een onderhoudsbeurt waarbij u van ons een vervangende behandelunit in bruikleen krijgt. Laat u geheel vrijblijvend door ons persoonlijk adviseren!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Behandelunit tandarts

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?