Boorunit

Beschrijving

Boorunit tandarts

Een boorunit voor tandartsen naar wens samengesteld, zonder verbouwing of leidingwerk en met slechts één stroompunt!

Dental International produceert boorunits voor tandartsen van uitstekende kwaliteit onder de merknaam DSA. Door ons uitgebreide assortiment behandelstoelen en boorunits kunnen wij iedere tandarts een praktijkinrichting bieden die aansluit op zijn wensen en situatie, zonder te hoeven verbouwen.

Iedere tandarts de ideale boorunit

De boorunit is honderd procent veilig doordat hij beschikt over een beheersbaar spraywatersysteem. Wij hebben losse verrijdbare boorunits of complete behandelconcepten waarin het boorsysteem is geïntegreerd. Vooral deze boorunits zijn ideaal in gebruik omdat ze beschikken over al uw essentiële instrumenten mét ingebouwde waterverzorging en compressoren. Leidingwerk verleggen of verbouwen is niet nodig. Onze boorunit is gemakkelijk te installeren door slechts de stekker in het stopcontact te steken, er is geen makkelijkere manier!

Service en ouderhoud

Onze boorunit is uiterst geschikt voor u als moderne tandarts. Vanzelfsprekend kunnen wij u persoonlijk adviseren en worden binnen Nederland de behandelunits door ons bezorgd, gemonteerd en geïnstalleerd. Daarnaast krijgt u jaarlijks een onderhoudsbeurt zodat u de boorunit optimaal kan blijven gebruiken. Laat u geheel vrijblijvend door ons persoonlijk adviseren!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Boorunit

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?