Digitaal röntgen

Beschrijving

Digitale röntgen

Wilt u ook met de tijd mee in uw tandartspraktijk? U kunt nu sneller en betere röntgen foto’s maken met digitale röntgen apparatuur. Volgens Dental International uit Nieuwegein heeft digitale röntgen apparatuur de toekomst.

Ons digitaal röntgen apparaat vult de behandelunits in de praktijk perfect aan. Het biedt vele voordelen ten opzichte van analoge röntgen, wat het gemak voor de patiënt en de tandarts zal verbeteren.  Bijvoorbeeld is de dosis straling veel korter dan bij de conventionele apparaten, de beelden zijn scherper en sneller beschikbaar en eventuele aanpassingen zijn mogelijk.  

Unieke behandelunits

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment analoge of digitale röntgen toestellen die gemonteerd kunnen worden in onze behandelunits. Onze units zijn ideaal voor iedere tandarts of kaakchirurg omdat deze naast een digitaal röntgen apparaat over bijvoorbeeld ingebouwde waterverzorging en compressor beschikken. Kortom, met digitale röntgen en al uw instrumenten in één behandelunit, maakt u het zichzelf gemakkelijk!

Advies en informatie

Met een digitale röntgen apparaat in onze behandelunits investeert u in de toekomst van uw praktijk. Dental International informeert u graag over de mogelijkheden van digitale röntgen. Kom eens langs in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Digitaal röntgen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?