Instrumentenkast

Beschrijving

Instrumentenkast tandarts

Voor een instrumentenkast van optimaal gebruiksgemak kunt u het beste terecht bij Dental International uit Nieuwegein. Ons assortiment vaste en verrijdbare instrumentenkasten kent verschillende uitvoeringen. Dus zo zit er altijd een instrumentenkast bij die voor u geschikt is. U kunt deze geheel naar eigen smaak personaliseren. De kast kan worden voorzien van een Corian blad, voor hygiëne en  bescherming tegen chemicaliën.  

Flexibele instrumentenkast

Alle instrumentenkasten kunt u met elkaar verbinden en de elementen zijn onderling te verwisselen, zo kunt u de ideale instrumentenkast volledig naar wens samenstellen. De instrumentenkasten kunnen worden afgestemd op de behandelapparatuur, waardoor uw inrichting er stijlvol uit ziet, maar ook praktisch in gebruik is. Het Corian blad op de instrumentenkast kan worden geleverd in de kleur van de overige tandartsapparatuur zodat uw praktijkinrichting netjes is afgewerkt. De instrumentenkasten kunnen verrijdbaar geleverd worden, voor optimaal gebruiksgemak en dus ook zonder moeilijke verbouwing.

Compleet assortiment

Op deze website vindt u het complete overzicht instrumentenkasten, maar u kunt ook langskomen in de showroom om de producten zelf te ontdekken. Bekijk hier alle kasten of neem contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Instrumentenkast

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?