Operatielamp

Beschrijving

Operatielamp tandarts

Geen goed licht tijdens de behandeling? De operatielamp is onmisbaar als tandarts of kaakchirurg. Daarom biedt Dental International u het beste assortiment operatielampen  en tandartslampen, voor optimaal zicht tijdens alle  werkzaamheden. Door de verschillende types en meerdere montagemogelijkheden is er altijd een operatielamp die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren.

De beste operatielamp voor uw tandartspraktijk

Door de geconcentreerde lichtbundel zonder schaduw en flexibele armen heeft u altijd optimaal gebruiksgemak met een van onze operatielampen. Door de lage temperatuur van de lamp zal de patiënt comfortabel in uw stoel liggen. Al onze operatielampen passen bij de complete behandelconcepten in ons aanbod, die uitgerust zijn met ingebouwde waterverzorging en een compressor. Zo heeft u alle apparatuur bij elkaar en is er geen leidingwerk of verbouwing nodig.

Meer informatie over de operatielamp?

Op onze website vind u ons complete overzicht operatielampen. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in de showroom of contact met ons opnemen voor vrijblijvend persoonlijk advies over de perfecte operatielamp!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Operatielamp

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?