Praktijkinrichtingen

Beschrijving

Praktijkinrichting tandarts

Complete praktijkinrichting voor de tandarts met slechts één stopcontact, geen leidingwerk of verbouwing nodig!

Dental International uit Nieuwegein heeft zich gespecialiseerd in de praktijkinrichting voor onder meer tandarts en kaakchirurgen. Door onze unieke behandelconcepten kunnen wij  uw tandarts praktijk zo optimaal mogelijk inrichten, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren. Ook zal leidingwerk aanleggen of verbouwen niet nodig zijn, zo kunt u snel aan de slag!

Complete praktijkinrichting voor tandarts

Op het gebied van praktijkinrichting kunnen we u helpen aan afzuigsystemen, behandelstoelen, operatielampen en aanverwante apparatuur. Onze behandelunits hebben ingebouwde waterverzorging en een compressor waardoor u slechts de stekker in het stopcontact hoeft te steken om ze te installeren. U kunt alle apparatuur zelf samenstellen naar eigen wens en voorkeur. Zo is uw praktijkinrichting geheel naar eigen behoefte.

Uitstekende service

De praktijkinrichting wordt bij de tandarts bezorgd, en na montage ook geïnstalleerd. Daarnaast wordt de behandelapparatuur jaarlijks onderhouden, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan. Tijdens dit onderhoud krijgt u van ons apparatuur in bruikleen. Persoonlijk advies over onze praktijkinrichting voor tandartsen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Praktijkinrichtingen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?