Tandartsapparatuur

Beschrijving

Tandartsapparatuur

Wilt u graag tandartsapparatuur op maat voor u gemaakt zonder te verbouwen? De tandartsapparatuur van Dental International is professionele apparatuur die hoge kwaliteit voor tandartsen en kaakchirurgen belooft. Wij produceren sinds 1991 behandelconcepten in eigen beheer onder de merknaam DSA.

Maatwerk voor iedere tandarts

Met onze tandartsapparatuur kunt u uw praktijk inrichten en afstemmen op eigen behoefte en wensen. Omdat alle apparatuur geïntegreerd zit in een compleet behandelconcept, heeft u slechts één stopcontact nodig voor uw gehele praktijk. Omdat ook de waterverzorging en compressor ingebouwd zit, is leidingen omleggen of verbouwen dus niet nodig. Wij leveren een groot assortiment vaste en verrijdbare behandelunits op maat met instrumenten en apparatuur naar keuze. Zo kunt u diverse opties zelf invullen en zal uw gehele praktijkinrichting naar wens kunnen worden afgestemd.

Service en onderhoud

Omdat alle tandartsapparatuur gemakkelijk aan te sluiten is, kunt u onze producten snel gebruiken. Wij komen de apparatuur in uw praktijk bezorgen, monteren en aansluiten. Ook is jaarlijks onderhoud onderdeel van onze service, waarbij u vervangende  tandartsapparatuur van ons in bruikleen krijgt. Wij willen u graag persoonlijk adviseren over onze producten en de mogelijkheden om uw ideale tandartsapparatuur samen te stellen. Kom daarvoor langs in de showroom of neem contact met ons op!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandartsapparatuur

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?