Tandartsmaterialen

Beschrijving

Tandartsmaterialen

Tandartsmaterialen van goede kwaliteit? Dental International  is sinds 1991 gespecialiseerd in tandartsmaterialen voor het inrichten van uw tandartspraktijk. Wij hebben oog voor detail en leveren een hoge kwaliteit tandheelkundige behandelunits die zijn uitgerust met ingebouwde watersystemen en compressoren. Hierdoor is er geen leidingwerk of verbouwing nodig.

Complete tandartsinrichting

Voor de installatie van al uw tandartsmaterialen of praktijkinrichting verzorgen wij behandelunits die u zelf kunt samenstellen naar eigen wens of behoefte. Zo heeft u alle instrumenten en materialen die u nodig heeft in één behandelconcept en kunt u dus alles aansluiten op hetzelfde stroompunt. Daarnaast bieden wij uitstekende service op alle tandartsmaterialen, zoals jaarlijks onderhoud met vervangend materiaal tijdens deze periode.

Meer informatie over onze tandartsmaterialen?

Op deze site staat ons brede assortiment tandartsmaterialen. Voor meer informatie of persoonlijk advies over onze apparatuur en materialen voor tandartsen en kaakchirurgen kunt u contact met ons opnemen of langskomen in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandartsmaterialen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?