Tandartspraktijk inrichten

Beschrijving

Tandartspraktijk inrichten?

U kunt nu uw tandartspraktijk gemakkelijk en efficiënt inrichten met de tandheelkundige installaties van Dental International. Wij verzorgen een complete praktijkinrichting voor iedere tandarts zonder dat er leidingen gelegd hoeven worden. Bij onze Stand Alone concepten onder de naam DSA zit de waterverzorging namelijk geïntegreerd. Zo kan uw hele tandartspraktijk worden aangesloten door slechts één stekker in het stopcontact te steken.

Uw tandartspraktijk ook naar wens inrichten?

Omdat elke tandarts zijn eigen manier van werken heeft, moet men ook iedere tandartspraktijk anders kunnen inrichten. Om aan ieders wensen te voldoen heeft Dental verschillende modellen behandelunits waarvoor de apparatuur zelf kan worden samengesteld. Zo kunnen alle tandartsen en kaakchirurgen hun ideale praktijk inrichten met hoogwaardige materialen.

Service en onderhoud

Omdat onze klanten belangrijk zijn,  bezorgen, monteren en installeren we de inrichting in de tandartspraktijk. Om de kwaliteit van onze producten te behouden bieden we een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan. Maar voordat het zover is, willen wij u graag eerst alle informatie geven die u nodig heeft voor het inrichten van uw tandartspraktijk. Kom daarvoor eens langs in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandartspraktijk inrichten

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?