Dr. Mach operatielampen

Beschrijving

Dr. Mach operatielampen

De operatielampen van Dr. Mach behoren tot de nieuwste generatie medische operatielampen. De lampen worden vooral gebruik voor kaakchirurgie omdat de kleurtemperatuur kan worden gewijzigd.

Een Dr. Mach lamp fuseert verschillend gekleurde LED's door een computer berekend optisch systeem met lichtgeleider en facetgeslepen lenzen. Hierdoor verlaat het licht de lamp als homogeen wit licht. Kleurschaduwen in de lichtbundel door bijvoorbeeld de schouders, handen of het hoofd van de chirurg worden voorkomen door de kleurstelling in het optische systeem.

Het gebruik van verschillende gekleurde LED’s maakt het mogelijk om de kleurtemperatuur te wijzigen.  Hierdoor kan het optimale licht voor een specifiek weefseltype of een bepaalde gebiedstextuur worden gekozen. Dit voorkomt vermoeidheid en komt de concentratie van de chirurg ten goede.

Dankzij de LED technologie staat de lamp garant voor een lange levensduur en minimale warmteproductie. Dr. Mach lampen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd en zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

Uw operatielamp

Vraagt u zich af of een Dr. Mach lamp voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke lamp het beste bij u past of bel 030 - 60 36 324 voor meer informatie.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Dr. Mach operatielampen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?