DSA 1000 concept

Beschrijving

DSA 1000: flexibel, eenvoudig en compact

U kunt in elke ruimte aan de slag, want het behandelconcept met de DSA 1000 unit is compact en eenvoudig. Naast de DSA 1000 unit kiest u een afzuiger, stoel, kastenpartij en een lamp naar uw smaak. U verrijdt de unit net als de kasten en vult de werkruimte dus zelf in: flexibel en eenvoudig. De DSA-units werken autonoom en zijn met de aansluiting op een stroompunt bedrijfsklaar.

Hét basismodel:

De DSA 1000 De DSA 1000 is uw basiseenheid zonder turbine en heeft een krachtige micromotor waarvan u het toerental zelf bepaalt: van 60 tot 200.000 omwentelingen per minuut. Twee reservoirs in kunststof zorgen voor de watervoorziening van de DSA 1000. Elk reservoir heeft een volume van een liter: daarmee werkt u een hele dag. Bovendien gebruikt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep als u dat wenst. Een kleine olievrije compressor controleert de water- en luchtdruk en koelt de elektrische micromotor van deze unit.

De DSA 1000 heeft maximaal drie instrumenten:

  • een meerfunctiespuit
  • een regelbare piëzoscaler
  • een micromotor met instelbaar toerental en ledlicht

De DSA 1000 unit is leverbaar in één uitvoering, zonder bijkomende kosten.

Uw DSA 1000 behandelconcept

Combineer uw DSA 1000 behandelunit met een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten voor een DSA 1000 behandelconcept op maat. Zo kiest u zelf hoe u wilt werken.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

Het 1000 behandelconcept werkt net als alle andere DSA concepten autonoom: met slechts één stroompunt is het concept klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 1000 concept

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?