DSA 2000L concept

Beschrijving

DSA 2000L: flexibele en professionele basisuitrusting

Gebruiksvriendelijk en flexibel. Dat is zonder twijfel uw oordeel als u met de DSA 2000L unit werkt. U gebruikt dit behandelconcept voor diverse behandelingen: van mondhygiëne tot parodontologie of kaakchirurgie. Deze basisuitrusting is eenvoudig in gebruik, maar biedt u wel vijf verschillende instrumenten.

U stelt het behandelconcept naar uw eigen smaak samen. Naast de mobiele DSA 2000L unit kiest u een stoel, een (operatie)lamp en verrijdbare kasten en afzuiger. Het DSA 2000L behandelconcept werkt net als de andere DSA concepten autonoom.

Uw flexibiliteit: de DSA 2000L

De DSA 2000L is een flexibele basiseenheid met microprocessorsturing en een bovenblad van Corian®. De standaardkleur van dit bovenblad is wit, maar kies gerust uit de 80 andere kleuren. In het blad zitten twee uitgangspunten voor water, lucht en elektra waarop u eenvoudig externe apparaten aansluit.

Deze unit heeft een ingebouwde watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Deze reservoirs zijn autoclaveerbaar en hebben elk een volume van twee liter. Eventueel gebruikt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep.

De DSA 2000L is in te richten met vijf instrumenten:

  • een uv-lamp
  • een lichtturbine
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met regelbaar toerental en licht
  • een regelbare pïezoscaler

Uw DSA 2000L behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens samen. Combineer uw DSA 2000L behandelunit met een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten voor een DSA 2000L behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

Het 2000L behandelconcept werkt net als alle andere DSA concepten autonoom: met slechts één stroompunt is het concept klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 2000L concept

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?