DSA 2000L unit

Beschrijving

DSA 2000L: gebruiksvriendelijk en flexibel

Gebruiksvriendelijk en flexibel. Dat is zonder twijfel uw oordeel als u met de DSA 2000L unit werkt. U gebruikt deze unit voor eenvoudige en complexe behandelingen. Deze basisuitrusting is eenvoudig in gebruik, maar biedt u wel vijf verschillende instrumenten. Net als alle DSA behandelunits heeft de DSA 2000L unit slechts een stroomaansluiting nodig om bedrijfsklaar te zijn.

De DSA 2000L is een flexibele basiseenheid met microprocessorsturing en een bovenblad van Corian®. De standaardkleur van dit bovenblad is wit, maar kies gerust uit de 80 andere kleuren. In het blad zitten twee uitgangspunten voor water, lucht en elektra waarop u eenvoudig externe apparaten aansluit.

Deze unit heeft een ingebouwde watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Deze reservoirs zijn autoclaveerbaar en hebben elk een volume van twee liter. Eventueel gebruikt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep.

Met deze unit heeft u de keuze uit vijf instrumenten:

  • een uv-lamp
  • een lichtturbine
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met instelbaar toerental en licht
  • een regelbare pïezoscaler

DSA Behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens samen. Combineer uw DSA 2000L behandelunit met een stoel, lamp, verrijdbare kasten en een afzuiger voor een DSA behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

De 2000L behandelunit werkt net als alle andere DSA units autonoom: met slechts één stroompunt is uw behandelunit klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 2000L unit

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?