DSA 2500 concept

Beschrijving

Uw keuze: de DSA 2500

Het verrijdbare behandelconcept met de DSA 2500 unit is het meest populaire uit ons assortiment. U gebruikt dit behandelconcept voor diverse behandelingen: van mondhygiëne tot parodontologie of kaakchirurgie. U stelt het concept zelf samen en u ervaart direct de flexibiliteit en technische verfijning.

U kiest een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten. Maar u kiest ook hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten. Het DSA 2500 behandelconcept werkt net als de andere DSA concepten autonoom.

U kiest hoe u werkt: de DSA 2500

De DSA 2500 heeft een watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Wilt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep gebruiken? Dat kan. Bovendien beheerst u de kwaliteit van het water en is een thermische of chemische desinfectie van de interne leidingen eenvoudig.

Het bovenblad van de DSA 2500 is afgewerkt in Corian® met magneetpennen. Het blad is standaard in wit verkrijgbaar, maar u kunt natuurlijk ook kiezen uit één van de andere 80 kleuren.

De instrumenten van de unit deelt u naar uw behoefte in en u kiest er maximaal zes:

  • een UV lamp
  • twee lichtturbines
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met instelbaar toerental en led licht
  • een regelbare pïezo-scaler
  • twee onderhoudsvrije en koolborstelloze MX2-micromotoren

Uw set aan instrumenten breidt u verder uit met een peristaltische vloeistofpomp voor steriele behandelingen. En eventueel kiest u voor de autoclaveerbare instrumenthouders.

De DSA 2500 unit heeft een bijzonder praktisch voordeel. Hij is zo gebouwd dat de gebruiker zelf jaarlijks onderhoud en reparaties gemakkelijk uitvoert. De verwisselbare slangen, ventielen en filters vervangt u moeiteloos en zonder speciaal gereedschap. Toch zijn de verwisselbare onderdelen esthetisch fraai weggewerkt

Uw DSA 2500 behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens samen. Combineer uw DSA 2500 behandelunit met een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten voor een DSA 2500 behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

Het 2500 behandelconcept werkt net als alle andere DSA concepten autonoom: met slechts één stroompunt is het concept klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 2500 concept

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?