DSA 2500 unit

Beschrijving

Uw keuze: de DSA 2500 unit

De DSA 2500 unit biedt u flexibiliteit en comfort bij eenvoudige en complexe behandelingen. U kiest zelf de samenstelling van uw instrumenten en ervaart daarna zijn technische verfijning. Net als alle DSA behandelunits heeft de DSA 2500 unit slechts een stroomaansluiting nodig om bedrijfsklaar te zijn.

De DSA 2500 heeft een watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Wilt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep gebruiken? Dat kan. Bovendien beheerst u de kwaliteit van het water en is een thermische of chemische desinfectie van de interne leidingen eenvoudig.

Het bovenblad van de DSA 2500 is afgewerkt in Corian® met magneetpennen. Het blad is standaard in wit verkrijgbaar, maar kies gerust uit één van de andere 80 kleuren.

U kiest zes instrumenten voor de DSA 2500 unit:

  • een UV lamp
  • twee lichtturbines
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met instelbaar toerental en led licht
  • een regelbare pïezo-scaler
  • twee onderhoudsvrije en koolborstelloze MX2-micromotoren

Het aantal instrumenten en de indeling hiervan kiest u zelf. Voor steriele behandelingen breidt u uit met een peristaltische vloeistofpomp. U kunt de DSA 2500 ook voorzien van autoclaveerbare instrumentenhouders.

De DSA 2500 unit heeft een bijzonder praktisch voordeel. Hij is zo gebouwd dat ook de gebruiker ervan, jaarlijks onderhoud en reparaties gemakkelijk uitvoert. De verwisselbare slagen, ventielen en filters vervangt u zonder moeite of zonder speciaal gereedschap. Toch zijn de verwisselbare onderdelen esthetisch fraai weggewerkt

DSA Behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens samen. Combineer uw DSA 2500 behandelunit met een stoel, lamp, verrijdbare kasten en een afzuiger voor een DSA behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

De 2500 behandelunit werkt net als alle andere DSA units autonoom: met slechts één stroompunt is uw behandelunit klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 2500 unit

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?