DSA 3500HT tablet-unit

Beschrijving

DSA 3500HT tablet-unit: flexibel en krachtig

Gaat uw voorkeur naar een "over the patient" concept met vrijhangende slangen? Kies dan voor een DSA 3500HT unit. U draait de instrumentenbrug zonder moeite naar het voeteneinde van de stoel. Zo geeft u uw patiënt de nodige ruimte wanneer hij in uw behandelstoel plaatsneemt. De reeds voorgeprogrammeerde behandelstanden van de stoel bedient u vanaf de touchscreen net zoals de operatielamp. De 3500HT werkt net als de andere DSA units autonoom en heeft daarom voldoende aan één stroomaansluiting.

Flexibiliteit en kracht

De DSA 3500HT behandelunit is een variant op de DSA 3500TT en is voorzien van een instrumentenbrug met vrijhangende slangen. Met een touchscreen bepaalt u de instellingen van elk instrument. U bewaart tot tien programma's per instrument.

De DSA 3500 heeft een watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Wilt u verschillende vloeistoffen bij uw ingreep gebruiken? Dat kan. Bovendien beheerst u zelf de kwaliteit van het water en is een thermische of chemische desinfectie van de interne leidingen eenvoudig.

U kiest uit zes instrumenten voor uw DSA 3500HT:

  • een uv-lamp
  • twee lichtturbines
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met instelbaar toerental en ledlicht
  • een regelbare pïezoscaler
  • twee onderhoudsvrije en koolborstelloze MX2-micromotoren

Boven de set van instrumenten heeft de DSA 3500HT een tablet voor twee normtrays. Voor steriele verrichtingen breidt u deze unit uit met een peristaltische vloeistofpomp. De 3500HT powerzuil wordt aan de linker of rechterzijde van de stoel geplaatst. Wilt u extra kracht met de DSA 3500HT voor externe apparaten? Kies dan voor een booster. De powerzuil van deze unit is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is om een booster in te bouwen.

DSA Behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens worden samen. Combineer uw DSA 3500HT behandelunit met een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten voor een DSA 3500HT behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

De 3500HT behandelunit werkt net als alle andere DSA units autonoom: met slechts één stroompunt is uw behandelunit klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 3500HT tablet-unit

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?