DSA 3500TT zweep-concept

Beschrijving

Uw keuze voor four handed dentistry: DSA 3500TT

Het strakke design van de powerzuil met zweeparm is de blikvanger van uw behandelkamer. Dit ergonomische concept is de oplossing voor four handed dentistry. U draait zonder moeite de zweeparm naar uw assistent, zodat ook hij/zij gemakkelijk bij uw instrumenten kan. En door de zweeparm te draaien geeft u aan uw patiënt de nodige ruimte wanneer hij in uw behandelstoel plaatsneemt. Het DSA 3500TT behandelconcept werkt net als onze andere concepten autonoom.

Het flexibele zweepsysteem

U werkt zeer comfortabel met de DSA 3500TT. De uitgebalanceerde zweeparm wordt ingesteld op het gewicht van elk instrument. Als u de instrumenten neemt of terugplaatst, ontstaat er een opheffing van het eigen gewicht zonder tractie. Met het touchscreen bepaalt u de instellingen van elk instrument. Zo bewaart u tien programma’s per instrument en werkt u uiterst efficiënt.

De DSA 3500TT heeft een watervoorziening met twee reservoirs in roestvast staal. Deze reservoirs zijn autoclaveerbaar en u beheerst zelf de kwaliteit van het water: de thermische of chemische desinfectie van de interne leidingen is heel eenvoudig. U bepaalt ook zelf de vloeistoffen waar u mee werkt.

De zuil van de 3500TT wordt links of rechts van de behandelstoel geplaatst. De instrumentenbrug is ideaal gepositioneerd, boven de borst van de patiënt, en biedt veel ruimte aan de hoofdsteun: ideaal voor four handed dentistry.

U kiest uit zes instrumenten voor uw DSA 3500TT:

  • een uv-lamp
  • twee lichtturbines
  • een meerfunctiespuit
  • twee micromotoren met instelbaar toerental en ledlicht
  • een regelbare pïezoscaler
  • twee onderhoudsvrije en koolborstelloze MX2-micromotoren

Naast de set van instrumenten heeft de DSA 3500TT een tablet voor twee normtrays, en breidt u deze unit uit met een peristaltische vloeistofpomp voor steriele behandelingen. Wilt u extra kracht met de DSA 3500TT? Kies dan voor een booster. De powerzuil van deze unit is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is om een booster in te bouwen.

Uw DSA 3500TT behandelconcept

U stelt uw DSA behandelconcept volledig naar wens samen. Combineer uw DSA 3500TT behandelunit met een stoel, lamp, afzuiger en de juiste kasten voor een DSA 3500TT behandelconcept op maat. U kiest zelf hoe u wilt werken: vanuit welke positie en met welke instrumenten.

Dental Stand Alone: één stopcontact voldoet

Het 3500TT behandelconcept werkt net als alle andere DSA concepten autonoom: met slechts één stroompunt is het concept klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk overbodig. Dat vereenvoudigt het inrichten van uw praktijk, vergroot uw bedrijfszekerheid (zeker bij meerkamerpraktijken) en zorgt voor een aanzienlijke besparing.

Meer weten?

Het werken met DSA levert veel voordelen op. Ontdek op de referentiepagina waarom 1 op de 7 tandartsen al werkt met DSA. Wilt u weten wat het DSA behandelconcept voor u kan betekenen? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA 3500TT zweep-concept

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?