DSA afzuigunit type 7

Beschrijving

DSA afzuigunit type 7

De DSA afzuigunit speelt een grote rol in het DSA behandelconcept. U kunt kiezen uit twee varianten. Een type 7 afzuigunit kan direct op een afvoer worden aangesloten. Is deze afvoer niet aanwezig? Kies dan voor een mobiele type 6 afzuigunit. Dankzij hun technische eenvoud en comfort kunt u er probleemloos mee aan de slag.

Ergonomisch en praktisch

De DSA afzuigunit wordt vaak geplaatst in een 12-uurs positie tussen de instrumentenkasten. Zo is de afzuiger optimaal te bereiken voor de tandarts en zijn assistente. De DSA type 7 afzuigunit wordt aangesloten op een afvoerleiding. De afzuigunit heeft drie zuigslangen met afneembare kranen voor zuigbuizen met een verschillende diameter. Het bovenblad van de DSA afzuigunit is afgewerkt in Corian® en is geschikt voor twee normtrays. Het blad is standaard in wit verkrijgbaar, maar kies gerust uit één van de andere 80 kleuren.

In een tandartspraktijk is een amalgaamafscheider verplicht. Met een sedimenteersysteem in uw praktijk, voldoet u aan deze verplichting. Zo werkt u efficiënt en bespaart u kosten.

Meer weten?

Bent u benieuwd welke afzuiger het beste bij u past? Of wilt u meer weten over het werken met DSA behandelapparatuur? Bezoek dan onze showroom of neem contact op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over DSA afzuigunit type 7

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?