ECO-Next Behandelstoel

Beschrijving

ECO-Next behandelstoel

De ECO-Next is een nieuwe uitvoering van de ECO-19 behandelstoel: een behandelstoel die al jaren tot de top qua vormgeving en bedrijfszekerheid behoort. De ECO-Next behandelstoel heeft nog steeds dezelfde anatomisch gevormde kuipzit en is hygiënisch en onderhoudsvrij door de gladde naadloze bekleding.

Een tandarts behandelstoel met of zonder programma

De ECO-Next behandelstoel is verkrijgbaar met of zonder vooraf te programmeren behandelposities: de ECO-Next/s (zonder programma) en de ECO-Next/3p (met programma). De stoelbekleding van de ECO-Next is in diverse kleuren leverbaar. Een uitvoering met handgestikte memory foam is optioneel.

De eigenschappen van de ECO-Next elektrische behandelstoel

De ECO-Next behandelstoel beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Volledige voetbediening
  • Vast beengedeelte
  • Comfortabele kuipzit
  • Dubbelarticulerend of magnetisch hoofdkussen
  • Draai- en afneembare armleuningen

Extra opties van de ECO-Next behandelstoel

De armleuningen zijn per stuk verkrijgbaar en ook in een later stadium te monteren. Monteer een statief aan de tandarts behandelstoel voor de operatielamp. Het is mogelijk om twee stopcontacten te verwerken in de behandelstoel, waar u bijvoorbeeld een mobiele unit en afzuiger op aansluit.

Uw tandarts behandelstoel kiezen

Naast behandelstoelen bieden we ook tandartsstoelen, instrumentenkasten en desinfectiemiddelen aan. Kom langs bij onze showroom en ervaar zelf wat het beste bij u past. Of neem contact met ons op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over ECO-Next Behandelstoel

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?