ECO-Next Behandelstoel

Beschrijving

ECO-Next behandelstoel

De ECO-Next is een nieuwe uitvoering van de ECO-19 behandelstoel. Een stoel die al jaren tot de top qua vormgeving en bedrijfszekerheid behoort. De ECO-Next heeft dezelfde anatomisch gevormde kuipzit en is hygiënisch en onderhoudsvrij door de gladde naadloze bekleding.

De ECO-Next behandelstoel is verkrijgbaar met of zonder vooraf te programmeren behandelposities; de ECO-Next/s (zonder programma) en de ECO-Next/3p (met programma). De stoelbekleding van de ECO-Next is in diverse kleuren leverbaar. Een uitvoering met handgestikte memory foam is optioneel.

De ECO-Next behandelstoel beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Vast beendeel
  • Volledig voetbediend
  • Kuipzit voor meer comfort
  • Magnetisch hoofdkussen of dubbelarticulerend
  • Wegdraaibare en afneembare armleuningen

Armleuningen zijn per stuk verkrijgbaar en ook in een later stadium te monteren. Aan de stoel kan een statief worden gemonteerd ten behoeve van de operatielamp, de twee daarin verwerkte stopcontacten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van de verrijdbare unit en afzuiger.

Uw behandelstoel

De behandelstoel vormt de basis van uw behandelconcept. Vraagt u zich af wat voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke behandelstoel het beste bij u past. Of neem contact met ons op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over ECO-Next Behandelstoel

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?