EGG tandartsstoelen

Beschrijving

EGG tandartsstoelen: maximaal comfort

Naast het comfort van de patiënt is ook uw eigen comfort van groot belang. EGG tandartsstoelen bieden maximaal comfort en zijn qua vormgeving en kleurvariatie uitstekend te combineren met onze behandelstoelen.

Verschillende uitvoeringen

De EGG tandartsstoelen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: EGG-R en EGG-F. De EGG-R uitvoering beschikt over een omkeerbare rugleuning. De EGG-F tandartsstoel is te voorzien van armleuningen. Beide tandartsstoelen hebben dichte hendels voor de bediening en zijn daardoor gemakkelijk schoon te houden.

Een perfect passende tandartsstoel

Een EGG tandartsstoel zorgt voor een juiste werkhouding. Afhankelijk van uw eigen voorkeuren voor een statische of meer dynamische houding en een hoge of lage zitpositie, bepaalt u welke tandartsstoel het best bij u past. Kies voor een EGG tandartsstoel vanwege zijn simpele design en makkelijke wendbaarheid. Bent u er nog niet over uit? Kom dan bij onze showroom langs en probeer ons assortiment aan tandartsstoelen eerst uit.

Bel ons voor advies

We staan u graag te woord over de EGG tandartsstoel. Momenteel werkt één op de zeven tandartsen in Nederland al met onze DSA behandelapparatuur. Vanuit onze ervaring adviseren we uw praktijk op onder andere het gebied van instrumentenkasten en DSA behandelunits. We zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Neem telefonisch contact met ons op via 030 – 60 36 324.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over EGG tandartsstoelen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?