Faro EDI operatielamp

Beschrijving

Faro EDI

De halogeen EDI lamp van Faro onderscheidt zich door een schaduwloze lichtbundel en een perfecte lichtconcentratie. Daarbij levert de lamp veel patiëntcomfort door een lage temperatuur. De lamp heeft een innovatief design en is voorzien van een flexibele arm. Hiermee richt u de lichtbundel uiterst nauwkeurig.

Een reflector met circa 600 facetten zorgt voor een schaduwloze lichtbundel en een perfecte lichtconcentratie. De EDI operatielamp heeft een lichtsterkte van 27,000 lux met een lichtkleur van 5.000 ° K. De mechanische lichtsterkteregeling is ideaal voor kleurbepaling omdat bij het dimmen de kleur constant blijft. De grepen van de operatielamp zijn autoklaveerbaar.

De EDI operatielamp heeft meerdere montagemogelijkheden: aan de wand, stoel, plafond of op de vloer en is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Uw operatielamp

Vraagt u zich af of de Faro EDI lamp voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke lamp het beste bij u past of bel 030 – 60 363 24 voor meer informatie.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Faro EDI operatielamp

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?