G.Comm Polaris operatielamp

Beschrijving

G.Comm Polaris operatielamp

De G.Comm Polaris operatielamp behoort tot de nieuwste generatie tandheelkundige LED verlichting en is voorzien van een innovatief kleurtemperatuur en lichtsterkte regelingssysteem. Dit maakt deze lamp zeer geschikt voor kaakchirurgie. De kleurtemperatuur kan worden aangepast van 4.200 ° K tot 6.000 ° K en de lichtintensiteit van 8,000 - 35,000 lux. Hierdoor wordt het contrast op de zachte weefsels vergroot waardoor de chirurg zich beter kan concentreren.

Dankzij de LED technologie staat de lamp garant voor een lange levensduur en minimale warmteproductie. Verder is deze Italiaanse designlamp voorzien van zachte lijnen en gladde oppervlakten die ervoor zorgen dat de lamp gemakkelijk te reinigen is.

De Polaris lamp is volledig gemaakt van aluminium en kan op verschillende manieren worden bevestigd: wandmontage, plafondmontage of aan de stoel. Bewegingen over drie assen maken de Polaris lamp zeer flexibel in elke positie.

Uw operatielamp

Vraagt u zich af of de G.Comm Polaris lamp voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke lamp het beste bij u past of bel 030 – 60 363 24 voor meer informatie.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over G.Comm Polaris operatielamp

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?