Tandartspraktijk inrichting

Beschrijving

Tandartspraktijk inrichting

Complete inrichting voor uw tandartspraktijk nodig? Dental International levert Stand Alone praktijk inrichtingen die binnen 2 uur geïnstalleerd kunnen worden. Ook hoeft er door de ingebouwde waterverzorging en compressor geen verbouwing plaats te vinden. U kunt de gehele inrichting zelf samenstellen, zoals de kleur van de instrumentenkasten tot de apparatuur op de behandelunit. Er is geen snellere manier om een tandartspraktijk volledig in te richten.

Inrichting van de tandartspraktijk personaliseren

De behandelunits van Dental International zijn uitgerust met de allerbeste apparatuur. U kunt zelf uw favoriete instrumenten kiezen die worden geïntegreerd in de units. U kunt alle materialen afstemmen op persoonlijke voorkeuren, zoals de kleur, de positie en eventuele extra’s. Zo is de inrichting van uw tandartspraktijk precies zoals u wenst.

Geïnteresseerd in onze praktijkinrichting?

De gehele inrichting wordt bij u in de praktijk geleverd en gemonteerd. Daarna komen wij jaarlijks langs voor onderhoud. Wij zien u graag een keertje langskomen om de mogelijkheden voor de inrichting van uw tandartspraktijk te bespreken!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandartspraktijk inrichting

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?