Behandelunit tandarts

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bij Dental International uit Nieuwegein produceren we een behandelunit voor een tandarts in eigen beheer onder de merknaam DSA. Wij hebben ons sinds 1993 volledig toegelegd op het produceren van units waarmee op professionele wijze gewerkt kan worden. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk dat onze klanten geen onnodige verbouwing hoeven plaats te laten vinden in hun praktijk. Daarom gaan we uit van een uniek behandelconcept waarbij slechts één stekker in het stopcontact hoeft te worden gestoken.

De behandelunit voor een tandarts waar wij u aan kunnen helpen onderscheidt zich in drie varianten. De units beschikken over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders in tandartsapparatuur doordat we oog hebben voor detail en uiterst nauwkeurig te werk gaan. Binnen Nederland worden de units door ons bezorgd en vervolgens gemonteerd en geïnstalleerd.

De behandelunit geschikt voor een tandarts krijgt van ons op jaarlijkse basis een onderhoudsbeurt. Als vanzelfsprekend kunnen wij u op persoonlijke wijze onze mogelijkheden en werkwijzen toelichten.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken