Behandelunit tandarts

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Voor een behandelunit voor een tandarts bent u bij Dental International aan het juiste adres. Sinds jaar en dag produceren wij onze eigen DSA behandelunits. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk dat onze klanten geen onnodige verbouwing hoeven plaats te laten vinden in hun praktijk. Daarom gaan we uit van een uniek behandelconcept waarbij slechts één stekker in het stopcontact hoeft te worden gestoken.

Onderscheidende behandelunit voor een tandarts

De behandelunit voor een tandarts waar wij u aan kunnen helpen, is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo vindt u altijd een passende unit voor uw praktijk. De DSA behandelunits beschikken over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. De onderscheidende factor ten opzichte van andere aanbieders? We hebben oog voor detail en gaan uiterst secuur te werk met uw wensen in ons achterhoofd.

Jaarlijks onderhoud

U wilt de continuïteit van de behandelunit in uw tandartspraktijk waarborgen. Dat kan enkel met regelmatig onderhoud. Dit voeren onze vakmensen op jaarbasis voor u uit. Gedurende het onderhoud stellen wij u een behandelunit beschikbaar, zodat u uw werkzaamheden kunt voortzetten.

Toelichting van de mogelijkheden en werkwijze

Wilt u meer weten over de dienstverlening of wilt u als tandarts de mogelijkheden wat betreft de behandelunit bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u op persoonlijke wijze te woord.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken