Boorunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Dental International in Nieuwegein produceert een boorunit van uitstekende kwaliteit. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment apparatuur die onmisbaar is binnen een tandartspraktijk. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren we u over de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw situatie. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders in tandartsapparatuur doordat we ernaar streven om klanten optimaal te helpen zonder dat een verbouwing vereist is.

Boorunit is een van de diverse behandelunits

Een boorunit is slechts een greep uit onze diverse behandelunits. Twee jaar na onze oprichting in 1991 zijn we zelf behandelunits gaan produceren van het merk DSA. Deze zijn 100% veilig doordat ze beschikken over een beheersbaar spraywatersysteem. Naast deze producten hebben wij ook een selectie van afzuigsystemen, tandarts- en behandelstoelen, operatielampen en digitaal röntgenapparaten in ons aanbod opgenomen.

Kies ook voor grondig onderhoud

Wij leveren en monteren een boorunit niet alleen. Een jaar na installatie van de boorunit maken wij met u een afspraak voor het jaarlijks onderhoud. Dit onderhoud is van belang om de continuïteit te garanderen. Tijdens het onderhoud stellen we een bruikleen unit beschikbaar en kunt u gewoon doorwerken. Voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden neemt u contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken