Dental depot

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een uitstekend dental depot “Dental uit Nieuwegein”. Wij kunnen u helpen aan uiteenlopend tandheelkundig apparatuur. Twee jaar na onze oprichting in 1991 hebben we ons volledig toegelegd op de productie van behandelunits van het merk DSA. Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de integratie van de nieuwe apparatuur niet te maken krijgt met een verbouwing of met het omleggen van leidingwerk in uw praktijk. Wij voorkomen dit doordat de behandelunits geïnstalleerd worden door simpelweg één stekker in het stopcontact te steken.

De units van Dental International uit het depot beschikken over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Dit systeem is zeer onderhoudsvriendelijk. U bent verzekerd van honderd procent kwaliteit doordat de units zijn voorzien van een beheersbaar spraywatersysteem. Hierdoor is het gevaar van legionella uitgesloten. Op het moment dat de apparatuur door ons wordt onderhouden, stellen we u een bruikleen unit beschikbaar. Op deze manier kunt u rustig doorwerken en mist u geen inkomsten.

Met de aanschaf van materiaal uit ons dental depot bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben op deze website overzichtelijk weergegeven wat we zoal voor u kunnen betekenen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken