Dental depot

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Dental International is een uitstekend dental depot. Ontwerp, productie, advies en technische ondersteuning: wij bieden uw volledige praktijkinrichting aan onder één dak. Naast een uiteenlopend aanbod instrumenten, tandarts- en behandelstoelen, kastensets en operatielampen, zijn wij producent van de DSA behandelconcepten. Een compleet behandelconcept waarbij een verbouwing van uw praktijk verleden tijd is. De installatie wordt simpelweg voltooid met één stekker in het stopcontact.

Dental depot beschikt over geavanceerde DSA behandelconcepten

De behandelconcepten van DSA zijn een waardevolle toevoeging voor de toekomst van uw praktijk. De producten uit ons dental depot beschikken over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Dankzij het beheersbaar spraywatersysteem bent u zeker van 100% veilig water, want legionella is uitgesloten. En niet geheel onbelangrijk: de DSA behandelconcepten zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Uw onderhoud is onze zorg

De vakmensen van ons dental depot komen niet alleen bij u langs voor de installatie van tandheelkundige apparatuur. Ook voor het jaarlijks onderhoud staan wij voor u klaar. Op het moment dat de apparatuur door ons wordt onderhouden, stellen we u een bruikleen unit beschikbaar. Op deze manier kunt u rustig doorwerken en mist u geen inkomsten! Op de website vindt u een overzicht wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard neemt u bij vragen of voor meer informatie contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken