Dental

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

De medewerkers van Dental International, gevestigd in Nieuwegein, beschikken over een groot aantal jaren ervaring in het aanbieden en installeren van tandheelkundige apparatuur. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van een optimaal advies te voorzien, zodat ze na installatie precies weten waar ze aan toe zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Dental International biedt compleet DSA behandelconcept aan

Bij Dental International richten wij ons met name op de productie van complete DSA behandelconcepten en DSA behandelunits. Dit zijn unieke behandelsystemen voor tandartsen en kaakchirurgen die binnen korte tijd geïnstalleerd worden zonder dat een verbouwing nodig is. Het wordt geïnstalleerd door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Onze units zijn stuk voor stuk voorzien van een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Daarnaast zijn ze 100% veilig dankzij een beheersbaar spraywatersysteem.

Installatie en onderhoud van uw apparatuur

Zodra u kiest voor de tandheelkundige apparatuur van Dental International, komen onze vakmensen bij u langs voor de installatie van de apparatuur. Een jaar na installatie nemen wij contact met u op in verband met het jaarlijkse onderhoud. Wij stellen een bruikleen unit beschikbaar zodat u gedurende het onderhoud ongestoord verder kunt werken. Neem contact met ons op en wij vertellen u op persoonlijke wijze wat onze diensten precies inhouden.

  IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found

  HTTP Error 404.0 - Not Found

  The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

  Most likely causes:

  • The directory or file specified does not exist on the Web server.
  • The URL contains a typographical error.
  • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.

  Things you can try:

  • Create the content on the Web server.
  • Review the browser URL.
  • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.

  Detailed Error Information:

  Module   IIS Web Core
  Notification   MapRequestHandler
  Handler   PHP55_via_FastCGI
  Error Code   0x80070002
  Requested URL   http://server01.skl1142601.interip.nl:80/campagnes/CampagneD/dental-nl/dynamic/dental-depot.php
  Physical Path   D:\data\wwwroot\server01.skl1142601.interip.nl\website1\campagnes\CampagneD\dental-nl\dynamic\dental-depot.php
  Logon Method   Anonymous
  Logon User   Anonymous

  More Information:

  This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

  View more information »