Dental- Tandartsapparatuur

Dental

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

De medewerkers van Dental International, gevestigd in Nieuwegein, beschikken over een groot aantal jaren ervaring in het aanbieden en installeren van tandheelkundige apparatuur. Wij vinden het belangrijk om onze klanten van een optimaal advies te voorzien, zodat ze na installatie precies weten waar ze aan toe zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Dental International biedt compleet DSA behandelconcept aan

Bij Dental International richten wij ons met name op de productie van complete DSA behandelconcepten en DSA behandelunits. Dit zijn unieke behandelsystemen voor tandartsen en kaakchirurgen die binnen korte tijd geïnstalleerd worden zonder dat een verbouwing nodig is. Het wordt geïnstalleerd door enkel de stekker in het stopcontact te steken. Onze units zijn stuk voor stuk voorzien van een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Daarnaast zijn ze 100% veilig dankzij een beheersbaar spraywatersysteem.

Installatie en onderhoud van uw apparatuur

Zodra u kiest voor de tandheelkundige apparatuur van Dental International, komen onze vakmensen bij u langs voor de installatie van de apparatuur. Een jaar na installatie nemen wij contact met u op in verband met het jaarlijkse onderhoud. Wij stellen een bruikleen unit beschikbaar zodat u gedurende het onderhoud ongestoord verder kunt werken. Neem contact met ons op en wij vertellen u op persoonlijke wijze wat onze diensten precies inhouden.

    404 - File or directory not found.

    404 - File or directory not found.

    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.