Dentale behandelapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u uw praktijk inrichten met dentale behandelapparatuur? Dan schakelt u een ervaren bedrijf, zoals Dental International, in. Met een uitgebreid assortiment aan tandheelkundige apparatuur investeert u in de toekomst van uw praktijk. In de uitvoering van ons werk stemmen we de mogelijkheden nauwkeurig af op de specifieke situatie van uw tandartspraktijk.

Eenvoudige installatie van dentale behandelapparatuur

De dentale behandelapparatuur die Dental International produceert, DSA behandelconcepten en -units, worden eenvoudig geïnstalleerd door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken. Het voordeel ten opzichte van andere behandelconcepten is dat de installatie plaatsvindt zonder dat verbouwing of leidingwerk nodig is. Alle apparatuur beschikt over een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Dit biedt 100% veiligheid waarbij legionella is uitgesloten. Daarnaast is de dentale behandelapparatuur onderhoudsvriendelijk.

Met onderhoud voorkomt u verrassingen

Het is de bedoeling dat uw dentale behandelapparatuur altijd optimaal werkt. Toch zit een defect in een kleine hoek. Daarom is regelmatig onderhoud van belang, waardoor u verrassingen voorkomt. Onze vakmensen komen bij u langs voor onderhoud. Tegelijkertijd stellen we een bruikleen unit beschikbaar, zodat u ongestuurd verder kunt werken. Daarnaast kunnen wij u binnen één dag opleiden om zelf uw apparatuur te onderhouden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw praktijk te bespreken.

    404 - File or directory not found.

    404 - File or directory not found.

    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.