Dentale compressor

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wanneer u een dentale compressor nodig heeft voor uw tandartspraktijk wilt u verzekerd zijn van honderd procent kwaliteit. Die garantie krijgt u van de medewerkers van Dental uit Nieuwegein. Wij bestaan sinds 1991 en twee jaar na onze oprichting hebben we ons volledig toegelegd op het produceren van behandelunits die de merknaam DSA dragen. Wij vinden het belangrijk dat bij de installatie van de apparatuur geen onnodige verbouwing om de hoek komt kijken of dat leidingwerk verlegd moet worden.

De dentale compressor maakt deel uit van de DSA unit. Deze units zijn stuk voor stuk voorzien van een beheersbaar spraywatersysteem zodat u nooit bang hoeft te zijn voor bijvoorbeeld legionella. Onze apparatuur is zeer onderhoudsvriendelijk. Desondanks maken wij een jaar na installatie met u een afspraak voor het jaarlijks onderhoud. Op het moment van onderhoud stellen we een bruikleen unit beschikbaar zodat u ongestoord door kunt werken.

De dentale compressor in de unit wordt geïnstalleerd door simpelweg één stekker in het stopcontact te steken. Wij leveren de producten in het binnenland en plaatsen en monteren deze vervolgens op de betreffende locatie.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken