Dentale compressor

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bent u voor uw praktijk op zoek naar een dentale compressor? Of een complete behandelunit? Dan is het logisch dat u zeker wilt zijn van 100% kwaliteit. Die garantie krijgt u als u kiest voor de jarenlange ervaring van Dental International uit Nieuwegein. Wij beschikken over de specifieke kennis die vereist is om u van deskundig advies te voorzien en u te helpen aan de juiste apparatuur.

Dentale compressor als onderdeel van de DSA unit

De dentale compressor maakt deel uit van de DSA unit. Deze units zijn stuk voor stuk voorzien van een beheersbaar spraywatersysteem, zodat u nooit bang hoeft te zijn voor bijvoorbeeld legionella. Bij de installatie van de apparatuur is binnen een mum van tijd gebeurd. De dentale compressor in de unit wordt geïnstalleerd door simpelweg één stekker in het stopcontact te steken. Hierbij komt geen onnodige verbouwing of leidingwerk om de hoek kijken.

Ondanks onderhoudsvriendelijkheid is onderhoud van belang

Onze apparatuur is zeer onderhoudsvriendelijk. Desondanks maken wij een jaar na installatie met u een afspraak voor het jaarlijks onderhoud. Op het moment van onderhoud stellen we een bruikleen unit beschikbaar zodat u ongestoord door kunt werken.

Levering en montage

De dentale compressor en andere tandheelkundige apparatuur wordt in zowel binnen- als buitenland geleverd. De montage wordt enkel verzorgd bij praktijken binnen Nederland. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u meer weten over de dentale compressor? Voel u vrij en neem contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken