Digitaal röntgen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Volgens Dental International heeft een digitaal röntgen apparaat de toekomst. Wij beschikken over röntgentoestellen die op verschillende wijze gemonteerd kunnen worden, namelijk digitaal of analoog. Deze units zijn een ware investering voor iedere praktijk van een tandarts of een kaakchirurg. Waarom? De units kennen specifieke applicaties. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw praktijk.

Investeer in de toekomst met een digitaal röntgen apparaat

Het digitaal röntgen apparaat van Dental International is een waardevolle aanvulling op de behandelunits in de praktijk. Deze digitale apparatuur is vele malen sneller dan een analoog apparaat. Het betaalt zichzelf snel terug doordat het uiteenlopende voordelen biedt. Denk hierbij aan de veel kortere dosis straling dan bij de conventionele apparaten. De scherpe beelden kennen een hoge diagnostische waarde en voldoen aan de hoogste klinische verwachtingen.

Richt uw volledige praktijk in met onze producten

Naast een digitaal röntgen apparaat vindt u in ons aanbod diverse andere producten waarmee u uw praktijk inricht. Denk aan een compleet DSA behandelconcept, maar ook operatielampen, instrumentenkasten en afzuigsystemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u praktijk? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Op de website vindt u overigens ook meer informatie over ons en ons aanbod.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken