Tandartsunit

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een tandartsunit van Dental International uit Nieuwegein kan worden afgestemd op uw specifieke voorkeuren. Sinds 1993 produceren wij behandelunits in eigen beheer onder de merknaam DSA. Wij vinden het belangrijk dat klanten door ons honderd procent tevreden worden gesteld daarom letten op details en houden we nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze doelstelling heeft zich inmiddels bewezen in zowel binnen- als buitenland.

Onze tandartsunit kan worden geïnstalleerd door simpelweg slechts één stekker in het stopcontact te steken. Wij onderscheiden ons van de concurrent door een totaalconcept aan te bieden waarbij geen onnodige verbouwing hoeft plaats te vinden in een praktijk. Onze behandelunits worden in drie varianten geproduceerd en bieden diverse mogelijkheden voor tandartsen en kaakchirurgen. Een jaar na de installatie nemen wij contact met u op voor het jaarlijks onderhoud.

Wanneer u een tandartsunit bij ons aanschaft, kunnen wij u ook binnen één dag opleiden om zelf onderhoud aan de unit te kunnen verrichten. Op deze website kunt u alvast lezen wat we zoal te bieden hebben.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken