Instrumentenkast

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een instrumentenkast die van alle gemakken is voorzien. Waar vindt u deze? Bij Dental International in Nieuwegein natuurlijk. Met uiteenlopende producten helpen wij u aan een compleet ingerichte praktijk. Omdat wij streven naar 100% tevreden klanten, letten wij altijd op de details en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien voorzien we u graag van passend advies voor een weloverwogen keuze.

Instrumentenkast verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Onze instrumentenkast kent verschillende uitvoeringen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een kast met een wit opaalglazen blad in een RVS rand. De kasten worden onderling verbonden zodat een verplaatsbare kastenset ontstaat. Ook de elementen zijn onderling uitwisselbaar. Onze werkwijze is opvallend omdat we alles in het werk stellen om bijvoorbeeld een verbouwing of het verleggen van leidingwerk te voorkomen. Het Corian blad van de instrumentenkast kan ook worden geleverd in de kleur van de overige apparatuur.

Ook voor tal van andere producten

Dental International beschikt naast instrumentenkasten ook over diverse andere producten. Denk hierbij aan een compleet DSA behandelconcept die uw praktijk compleet maakt. Maar ook toebehoren, zoals operatielampen, behandelstoelen en afzuigsystemen, vindt u in ons assortiment. Bent u benieuwd wat mogelijk is voor uw praktijk? Neem gerust contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken