Legionella tandartsapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bij Dental International heeft u de garantie dat legionella in uw tandartsapparatuur wordt voorkomen. Hoe dat kan? Onze behandelunits zijn voorzien van een beheersbaar spraywatersysteem. De afgelopen jaren hebben wij onze diensten aan een groot aantal tandartsen en kaakchirurgen bewezen. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders in tandartsapparatuur doordat we oog hebben voor detail en een uitstekende kennis van zaken.

Legionella voorkomen in tandartsapparatuur

Het is belangrijk dat legionella in uw tandartsapparatuur wordt voorkomen. U wilt immers niet dat patiënten ziek worden. Daarom kiest u voor de DSA behandelconcepten van Dental International. Iedere unit is uitgerust met een ingebouwde waterverzorging en een compressor, waardoor legionella is uitgesloten.

Kies uit meerdere DSA behandelconcepten

De tandartsapparatuur die legionella voorkomt is verkrijgbaar in diverse soorten. Bij de installatie vinden wij het belangrijk dat er geen verbouwing hoeft plaats te vinden en de apparatuur snel wordt geïnstalleerd. Dit is mogelijk, omdat de DSA behandelconcepten slechts met één stekker hoeft wordt aangesloten.

Ontvang uitgebreid advies

Legionella in uw tandartsapparatuur is een verschijnsel waar u nooit mee te maken zult krijgen als u kiest voor de producten van Dental International. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Of uitgebreid advies voor uw praktijk ontvangen? Neem dan contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken