Legionella tandartsapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Van Dental International uit Nieuwegein krijgt u de garantie dat legionella in uw tandartsapparatuur nooit hoeft voor te komen. Onze behandelunits zijn namelijk voorzien van een beheersbaar spraywatersysteem. De afgelopen jaren hebben wij onze diensten aan een groot aantal tandartsen en kaakchirurgen bewezen. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders in tandartsapparatuur doordat we oog hebben voor detail en een uitstekende kennis van zaken.

Het voorkomen van legionella in onze tandartsapparatuur is uitgesloten. Sinds 1993 produceren wij behandelunits in eigen beheer onder de merknaam DSA. De units zijn te onderscheiden in drie unieke varianten. Iedere unit is voorzien van een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Wij vinden het belangrijk dat bij de installatie van een unit geen verbouwing plaats hoeft te vinden in de praktijk van onze klant.

Legionella in uw tandartsapparatuur is een verschijnsel waar u nooit mee te maken zult krijgen. Wij kunnen u over de mogelijkheden van onze units en aanverwante producten uitgebreid adviseren.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken