Operatielamp

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een operatielamp is van onmisbaar belang voor een tandarts of een kaakchirurg tijdens de uitvoering van het werk. Bij Dental International beschikken we over uiteenlopende lampen die u optimaal van dienst kunnen zijn. De lampen kennen meerdere montagemogelijkheden. Zo kunt u de lamp aan de wand, stoel, plafond of aan de vloer bevestigingen. Wij houden nauwkeurig rekening met de specifieke voorkeuren die u koestert.

Operatielamp onderscheidt zich door een schaduwloze lichtbundel

De operatielamp waar wij u aan kunnen helpen onderscheidt zich van andere lampen door een schaduwloze lichtbundel. Daarnaast is sprake van een perfecte lichtconcentratie. Het voordeel is dat de patiënt van meer comfort geniet dankzij een lage temperatuur van de lamp.

Voor uw complete praktijkinrichting

Behalve operatielampen hebben we ook diverse behandelconcepten die door ons in eigen beheer onder de naam DSA worden geproduceerd. Voor het 100% veilig verrichten van werkzaamheden zijn deze uitgerust met een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Daarnaast vindt u in ons aanbod onder andere instrumentenkasten, digitaal röntgenapparaten en afzuigsystemen. Kortom, alles voor de inrichting van uw praktijk.

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een operatielamp of een van de andere producten van Dental International? Bespreek dan de mogelijkheden als u contact met ons opneemt. Enkel op die manier maakt u een weloverwogen keuze.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken