Operatielamp

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Een operatielamp is van onmisbaar belang voor een tandarts of een kaakchirurg tijdens de uitvoering van het werk. Bij Dental International beschikken we over uiteenlopende lampen die u optimaal van dienst kunnen zijn. De lampen kennen meerdere montagemogelijkheden. Zo kunt u de lamp aan de wand, stoel, plafond of aan de vloer bevestigingen. Wij houden nauwkeurig rekening met de specifieke voorkeuren die u koestert. Daarom houden we de nieuwe mogelijkheden altijd nauwlettend in de gaten.

De operatielamp waar wij u aan kunnen helpen onderscheidt zich van andere lampen door een schaduwloze lichtbundel. Daarnaast is sprake van een perfecte lichtconcentratie. Het voordeel is dat de patiënt van meer comfort geniet dankzij een lage temperatuur van de lamp. Behalve lampen beschikken we over behandelunits die door ons in eigen beheer onder de merknaam DSA worden geproduceerd. Deze zijn allen uitgerust met een ingebouwde waterverzorging en een compressor.

Op deze website kunt u lezen welke operatielamp het beste past in uw praktijk. Wij kunnen u hier op persoonlijke wijze uitgebreid over adviseren.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken