Praktijkinrichtingen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Voor praktijkinrichtingen voor onder andere tandartsen en kaakchirurgen kunt u terecht bij Dental International in Nieuwegein. Sinds onze oprichting hebben we veel ervaring opgebouwd, waardoor we u van een optimale service voorzien. Zo houden we altijd rekening met de uiteenlopende mogelijkheden die uw praktijk toelaat. Bespreekt u binnenkort met ons uw behoeften?

Complete en innovatieve praktijkinrichtingen van A tot Z

Op het gebied van praktijkinrichtingen ontzorgt Dental International u helemaal. Hoe dat kan? Wij zorgen voor uw volledige praktijkinrichting, zodat u klaar bent voor de toekomst. Zo helpen we u aan afzuigsystemen, behandelstoelen, operatielampen en aanverwante apparatuur. Daarnaast produceren wij de DSA behandelconcepten en DSA behandelunits. Deze tandheelkundige apparatuur is uitgerust met onder meer een ingebouwde waterverzorging en een compressor. En niet geheel onbelangrijk: er hoeft geen onnodige verbouwing worden uitgevoerd, omdat de units slechts één stopcontact nodig hebben.

Voorkom defecten en kies voor regelmatig onderhoud

Uiteraard werkt u het liefst met apparatuur die werkt. Toch kan het voorkomen dat er een defect optreedt en dat kan uw praktijk stilleggen. Daarom is regelmatig onderhoud van belang. De vakmensen van Dental International zorgen voor het jaarlijks onderhoud en voorkomt u verrassingen. Tijdens het onderhoud krijgt u van ons een bruikleen unit zodat u geen inkomsten hoeft te missen. Wilt u hier meer over weten? Of over de praktijkinrichtingen die wij leveren? Neem dan contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken