Tandarts stoelen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bent u op zoek naar tandarts stoelen voor uw praktijk? Dan doet u er goed aan om het aanbod van Dental International te bekijken. Sinds 1991 zijn we actief in het aanbieden van apparatuur die onmisbaar is voor onder meer tandartsen en kaakchirurgen. De stoelen zijn van uitstekende kwaliteit, die in iedere praktijk van toegevoegde waarde zijn. Zo beschikken de tandarts stoelen over diverse functies, zoals het verstellen van de positie van de stoel.

Passend advies over tandarts stoelen voor een weloverwogen keuze

Dankzij de specifieke kennis over tandarts stoelen maakt dat Dental International u van gedegen advies kan voorzien voor het maken van een weloverwogen keuze. Als leverancier voor tandheelkundige apparatuur weten we als geen ander welke stoel het beste past binnen uw praktijkruimte. De tandarts stoelen worden aangesloten met de hulp van slechts één stopcontact. Ook andere apparatuur kan met behulp van het ene stopcontact worden aangesloten. Hierbij streven we naar de levering van apparatuur zonder dat een verbouwing van een ruimte nodig is.

Uw volledige praktijkinrichting

Naast dat u bij ons terechtkunt voor tandarts stoelen, bieden wij u een volledige praktijkinrichting. Van ontwerp tot productie en van advies tot ondersteuning: u vindt het allemaal onder één dak. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening of met ons de mogelijkheden wilt bespreken.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken