Tandarts stoelen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

De tandarts stoelen die ontwikkeld worden door Dental International zijn van uitstekende kwaliteit. Wij beschikken over diverse stoelen die in een praktijkruimte van grote toegevoegde waarde zijn. Sinds 1991 zijn we actief in het aanbieden van apparatuur die onmisbaar is voor onder meer tandartsen en kaakchirurgen. De stoelen waar wij u aan kunnen helpen beschikken over diverse functies zoals het verstellen van de positie van de stoel. Armleuningen zijn, indien u wenst optioneel leverbaar.

Onze specifieke kennis over tandarts stoelen maakt dat wij u van een optimaal advies kunnen voorzien over het maken van de juiste keuze. Dankzij de jarenlange ervaring in ons vakgebied, weten we precies welke stoel het beste past bij uw praktijkruimte. Het is ons streven om apparatuur aan te bieden zonder dat een verbouwing daarbij om de hoek komt kijken.

De tandarts stoelen kunnen worden aangesloten met de hulp van slechts één stopcontact. Ook andere apparatuur kan met behulp van het ene stopcontact worden aangesloten. Wij kunnen u op persoonlijke wijze meer vertellen over onze mogelijkheden.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken