Tandartsapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Voor tandartsapparatuur kunt u uitstekend terecht bij Dental International. Twee jaar na onze oprichting in 1991 hebben wij ons volledig toegelegd op de productie van het Dental Stand Alone (DSA) concept. Dankzij onze jarenlange ervaring en specifieke kennis zijn wij in staat om u te helpen bij de inrichting van uw praktijk. Hierbij staan we u bij in het maken van weloverwogen keuzes die passen bij de situatie van uw praktijk.

Tandartsapparatuur eenvoudig en snel te installeren

Onze DSA tandartsapparatuur is eenvoudig aan te sluiten en daarom binnen twee uur te installeren. Een volledig behandelconcept kan in de praktijk worden geïntegreerd met slechts één stekker en een stopcontact. Het voordeel van deze apparatuur is dat er geen hak- en breekwerk aan te pas komt. Daarnaast kan het worden aangesloten zonder dat er leidingen moeten worden verlegd dankzij het 100% veilig en beheersbaar spraywatersysteem.

Ergonomisch een efficiënt te werk

Als u voor de tandartsapparatuur van Dental International kiest, dan werkt u ergonomisch en efficiënt. Naast de DSA behandelconcepten vindt u bij ons ook andere benodigdheden, zoals tandartsstoelen, operatielampen en instrumentenkasten, van topmerken. Wilt u de mogelijkheden voor uw praktijk bespreken? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken