Tandartsapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bij Dental International produceert behandelapparatuur met als merknaam DSA. Twee jaar na onze oprichting in 1991 hebben we ons volledig toegelegd op het produceren van behandelunits met deze merknaam. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met onze hulp een praktijk volledig kunnen inrichten. Daarbij staan we hen bij in het maken van de juiste keuzes die passen bij de specifieke situatie van de behandelpraktijk.

Onze tandartsapparatuur is eenvoudig aan te sluiten en daarom binnen twee uur te installeren. Een volledig behandelconcept kan in de praktijk worden geïntegreerd met slechts één stekker en een stopcontact. Het voordeel is dat onze apparatuur geen hak- en breekwerk verlangt en kan worden aangesloten zonder dat leidingen moeten worden verlegd.

Dankzij het beheersbare spraywatersysteem is de tandartsapparatuur honderd procent veilig. Op deze website leest u meer over onze uiteenlopende aanbiedingen in apparatuur. Als vanzelfsprekend kunnen wij u ook op persoonlijke wijze toelichten wat dit inhoudt.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken