Tandartsmaterialen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Alle tandartsmaterialen die een tandartspraktijk nodig heeft, vindt u bij Dental International in Nieuwegein. Wij kunnen u voorzien van een uitstekende service en een weldoordacht advies. Als geen ander weten wij welke voorzieningen voor een praktijk het meest van toepassing zijn. Wij hebben sinds 1991 ervaring in ons werkveld en dankzij deze ervaring hebben we oog voor specifieke details. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk dat onze opdrachtgever geen hinder ondervindt van de installatie.

Bij de installatie van tandartsmaterialen maken we gebruik van behandelunits die slechts met één stekker kunnen worden aangesloten. Op deze manier kan een verbouwing worden uitgesloten en hoeven er geen leidingen te worden verlegd. Onze units voldoen aan uw specifieke wensen en kunnen op basis van uw behoefte worden afgesteld.

Op het gebied van tandartsmaterialen kunnen we u onder meer helpen aan behandelunits die zijn voorzien van een ingebouwde compressor en waterreservoirs. Wij kunnen u op persoonlijke wijze onze mogelijkheden toelichten.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken