Tandartspraktijk inrichten

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw tandartspraktijk inrichten doet u met tandheelkundige behandelapparatuur van Dental International uit Nieuwegein. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in de productie van behandelunits die de merknaam DSA dragen. Mede dankzij deze ervaring bent u zeker van uitstekende service én kennis van zaken.

Uw tandartspraktijk inrichten met kwalitatieve apparatuur

Als u ervoor kiest om uw tandartspraktijk in te richten met producten van Dental International, hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen. Wij verzorgen namelijk uw volledige praktijkinrichting. Denk aan behandelstoelen, operatielampen, afzuigsystemen en aanverwante apparatuur. Daarnaast produceren we de DSA behandelconcepten en DSA behandelunits. Hierbij zijn verbouwingen en leidingwerken verleden tijd. Dit is mogelijk omdat het de apparatuur wordt geïnstalleerd door één stekker in het stopcontact te steken.

Uw onderhoud is in betrouwbare handen

Naast het inrichten van uw tandartspraktijk, onderwerpen wij uw tandheelkundige apparatuur aan jaarlijks onderhoud. Zo kunt u altijd blijven vertrouwen op de kwaliteit. Tijdens het onderhoud kunt u rustig doorwerken en mist u geen inkomsten omdat wij u een bruikleen unit beschikbaar stellen. Alle behandelapparatuur is binnen twee uur aan te sluiten en uitwisselbaar. Op de website leest u meer over onze dienstverlening en voor meer informatie of bij vragen over het inrichten van uw tandartspraktijk neemt u contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken