Tandartspraktijk inrichten

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw tandartspraktijk inrichten doet u met tandheelkundige behandelapparatuur van Dental International uit Nieuwegein. Wij zijn sinds 1993 gespecialiseerd in de productie van behandelunits die de merknaam DSA dragen. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een uitstekende service en kennis van zaken. In de uitvoering van ons werk streven we er naar om bij de integratie van de apparatuur geen onnodige verbouwingen te hoeven uitvoeren of leidingwerken om te hoeven leggen. Dit bereiken we doordat het behandelconcept geïnstalleerd kan worden door simpelweg één stekker in het stopcontact te steken.

Wanneer u een tandartspraktijk gaat inrichten, wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit. Wij bieden u mede daarom een jaarlijks onderhoud van de apparatuur. Tijdens dit onderhoud kunt u rustig doorwerken en mist u geen inkomsten omdat wij u een bruikleen unit beschikbaar stellen. Alle behandelapparatuur is binnen twee uur aan te sluiten en uitwisselbaar.

Op deze website kunt u zien wat wij u te bieden hebben als wij een tandartspraktijk inrichten. Wij kunnen u op persoonlijke wijze verder helpen en adviseren over het maken van de juiste keuzes.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken