Tandheelkundige apparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Voor de aanschaf van tandheelkundige apparatuur bent u bij Dental International aan het juiste adres. Deze installaties zijn uitgerust met diverse functies en kennen een uitstekende kwaliteit. Met onze hulp doet u een ware investering in uw praktijk, omdat we op de hoogte zijn van ieder detail van de DSA behandelconcept.

Installeer tandheelkundige apparatuur zonder verbouwing

De tandheelkundige apparatuur in ons aanbod wordt eenvoudig geïnstalleerd door simpelweg de stekker in het stopcontact te steken. Hierdoor is er geen verbouwing nodig en dankzij het beheersbaar spraywatersysteem is leidingwerk verleden tijd en wordt legionella uitgesloten. Dankzij deze snelle installatie kunt u binnen twee uur het DSA behandelconcept gebruiken.

Kies uw eigen instrumenten

Bij Dental International heeft u keuze uit verschillende DSA behandelconcepten en behandelunits. Ieder van deze tandheelkundige apparatuur is uitgerust met een bepaald aantal instrumenten die u zelf kiest. Zo gaat u prettig en efficiënt te werk.

Mogelijkheden voor uw praktijk

Naast DSA behandelconcepten en behandelunits kunt u bij ons ook terecht voor ander benodigdheden, zoals reinigings- en desinfectieproducten en röntgensystemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw praktijk? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers staan u graag te woord. Op deze website leest u overigens ook aanvullende informatie over de apparatuur waar wij u aan kunnen helpen.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken