Tandheelkundige behandelapparatuur

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Voor tandheelkundige behandelapparatuur hoeft u niet verder te zoeken. Bij Dental International in Nieuwegein bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over de specifieke kennis die nodig is in ons vakgebied om de DSA apparatuur te produceren. Iedere behandelunit wordt tot in detail afgewerkt en u kiest zelf de instrumenten. Zo voldoet het aan uw verwachtingen.

Investeer in de toekomst van uw praktijk met tandheelkundige behandelapparatuur

Twee jaar na onze oprichting hebben we ons volledig toegelegd op het produceren van units met de merknaam DSA. Met de aanschaf van onze tandheelkundige behandelapparatuur investeert u daadwerkelijk in de toekomst van uw praktijk. Wij vinden het belangrijk om u van een optimaal advies te voorzien zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan. De ingebouwde waterverzorging en de compressor zijn standaard voor iedere unit. Dankzij een beheersbaar spraywatersysteem bent u verzekerd van een veilig gebruik.

Slechts één stopcontact is voldoende

Slechts één stopcontact is voldoende voor het aansluiten van de tandheelkundige behandelapparatuur van Dental International. Ook voor u willen wij voldoen aan de hoge standaard die wij onszelf hebben opgelegd. Heeft u vragen over de apparatuur die wij aanbieden? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken