Tandheelkundige installaties

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Tandheelkundige installaties monteren zonder leidingen te verleggen? Dat kan als u kiest voor Dental International. Met een uitgebreid assortiment aan behandelapparatuur voor kaakchirurgen en tandartsen vindt u altijd de tandheelkundige apparatuur waar u naar zoekt. Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor uw praktijk.

Tandheelkundige installaties werken met slechts één stekker

De tandheelkundige apparatuur van Dental International zijn eenvoudig aan te sluiten. Het complete behandelconcept treedt namelijk in werking door slechts één stekker in het stopcontact te steken. De DSA units zijn van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een 100% veilig en beheersbaar spraywatersysteem en luchtverzorging.

Nauwkeurig nagedacht over ieder detail

Onze tandheelkundige installaties onderscheiden zich ten opzichte van anderen doordat ze beschikken over talloze details waar nauwkeurig over na is gedacht. Wij streven er naar dat alle producten voldoen aan de hoge standaard die wij onszelf hebben opgelegd. Dankzij een beheersbaar spraywatersysteem zijn alle units 100% veilig en is het gevaar van legionella uitgesloten.

Laat de levering én montage over aan de specialist

De tandheelkundige installaties worden bij u aan huis geleverd en op deskundige wijze gemonteerd door onze vakspecialisten. Zijn wij binnenkort ook voor uw praktijk van toegevoegde waarde? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken