Tandheelkundige installaties

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Dental International uit Nieuwegein heeft zich gespecialiseerd in het produceren van tandheelkundige installaties waarvoor geen leidingen meer nodig zijn. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment in behandelapparatuur die geschikt is voor onder meer kaakchirurgen en tandartsen. De apparatuur die wij verkopen draagt de naam DSA en is eenvoudig aan te sluiten. Het complete behandelconcept treedt namelijk in werking door slechts één stekker in het stopcontact te steken. Alle DSA units beschikken over een ingebouwde waterverzorging en luchtverzorging.

Onze tandheelkundige installaties onderscheiden zich ten opzichte van anderen doordat ze beschikken over talloze details waar nauwkeurig over na is gedacht. Wij streven er naar dat alle producten voldoen aan de hoge standaard die wij onszelf hebben opgelegd. Dankzij een beheersbaar spraywatersysteem zijn alle units honderd procent veilig en is het gevaar van legionella uitgesloten.

De tandheelkundige installaties worden binnen Nederland aan huis geleverd en vervolgens geplaatst en gemonteerd. Wij hopen binnenkort ook voor u van toegevoegde waarde te zijn binnen uw praktijk.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken