Tandheelkundige materialen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Dental International beschikt over de specifieke kennis over de meest uiteenlopende tandheelkundige materialen. Met een uitgebreid assortiment aan apparatuur is deze kennis van onmisbare waarde voor uw tandartspraktijk. In de uitvoering van ons werk letten we nauwkeurig op de specifieke mogelijkheden die een praktijk toelaat. Zijn wij u binnenkort ook van dienst?

Veelzijdig aanbod aan tandheelkundige materialen

Van ontwerp tot productie en van advies tot technische ondersteuning: u vindt in ons uw leverancier voor tandheelkundige materialen. Naast volledige DSA behandelunits bestaat ons assortiment onder andere uit:

  • Tandarts- en behandelstoelen
  • Operatielampen
  • Instrumentenkasten
  • Afzuigsystemen

Maak kennis met de DSA behandelconcepten

Onze tandheelkundige materialen zijn uitwisselbaar en zeer onderhoudsvriendelijk. De DSA behandelconcepten zijn 100% veilig dankzij een beheersbaar spraywatersysteem. Daarnaast zijn ze voorzien van een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Wij maken een jaar na de installatie met u een afspraak in verband met het jaarlijkse onderhoud. Op het moment van onderhoud kunt u ongestoord verder werken dankzij een bruikleen unit.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De tandheelkundige materialen van Dental International hebben hun diensten de afgelopen jaren meer dan bewezen. Wij hebben voor u op deze website uiteengezet op welke vlakken we u precies van dienst kunnen zijn. Voel u vrij om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken