Tandheelkundige materialen

Vragen of advies? Bel 030 - 60 36 324 (ma t/m vrij tussen 8.30 en 17.00)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Bij Dental International uit Nieuwegein vindt u medewerkers met kennis over de meest uiteenlopende tandheelkundige materialen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan apparatuur dat van onmisbare waarde is in uw tandartspraktijk. In de uitvoering van ons werk letten we nauwkeurig op de specifieke mogelijkheden die een praktijk toelaat. Wij vinden het belangrijk om het materiaal te installeren zonder dat daarbij een leiding verlegd hoeft te worden. Daarom produceren wij behandelunits die binnen twee uur zijn te installeren.

Onze tandheelkundige materialen zijn uitwisselbaar en zeer onderhoudvriendelijk. De units zijn honderd procent veilig dankzij een beheersbaar spraywatersysteem. Daarnaast zijn ze voorzien van een ingebouwde waterverzorging en een compressor. Wij maken een jaar na de installatie met u een afspraak in verband met het jaarlijkse onderhoud. Op het moment van onderhoud kunt u ongestoord verder werken dankzij een bruikleen unit.

De tandheelkundige materialen van Dental International hebben hun diensten de afgelopen jaren meer dan bewezen. Wij hebben voor u op deze website uiteengezet op welke vlakken we u precies van dienst kunnen zijn.

  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Webshop laten maken