Technische ondersteuning

Op ons kunt u rekenen

Betrokken kwaliteitsbewakers

Uw bedrijfszekerheid is van groot belang. Een hoogwaardige kwaliteit van onze behandelconcepten staat daarom voorop. Uw behandelunit ontwerpen wij zelf. Onze technici zijn betrokken kwaliteitsbewakers vanaf het punt dat de concepten in de productieruimte tot stand komen en in alle jaren dat u met het behandelconcept werkt.

Jaarlijks onderhoud

Voor het jaarlijks onderhoud van uw behandelapparatuur kunt u bij ons een servicecontract afsluiten. Onze technici bezoeken u dan elk jaar voor een proactief onderhoud. Zo blijft uw apparatuur in topconditie. En werkt u zonder zorgen verder.

Onderhoudstraining

Wilt u zelf graag precies weten hoe de apparatuur technisch in elkaar zit? Dan kunt u bij Dental International een ééndaagse opleiding volgen voor het onderhoud aan uw behandelapparatuur. De training stelt u in de gelegenheid om zelf uw apparatuur te onderhouden. Dit is ideaal voor praktijken in het buitenland.

Heeft u dringende technische vragen?

Onze binnendienst is voor uw technische vragen beschikbaar. Zij helpen u telefonisch of maken bij complexere zaken een afspraak voor onderhoud of een reparatie. Heeft u vragen?

Bel naar: 030 - 60 36 324
of e-mail naar: [email protected]

Terug naar services

Meer weten? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.
Bel 030 - 60 36 324
Bezoek showroom Neem contact op
  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?