Tandheelkundige installaties

Beschrijving

Tandheelkundige installaties

Installaties of inrichting nodig in uw tandartspraktijk? Dental International is specialist in tandheelkundige installaties. Door ons unieke Stand Alone concept onder de merknaam DSA is het mogelijk om de complete praktijkinrichting aan te sluiten met een stopcontact. Door onze jarenlange ervaring kunnen we apparatuur produceren die volledig is afgestemd op de wensen van iedere tandarts.

Omdat alle tandheelkundige installaties ingebouwde water en luchtverzorging hebben, kan Dental een complete inrichting in iedere praktijk installeren zonder enige verbouwing.

Installaties personaliseren

De installaties kunnen worden uitgerust met verschillende materialen en dentale instrumenten zoals afzuigsystemen, boorunits en lampen. U heeft de mogelijkheid om zelf de instrumenten te kiezen, zodat u het meest comfortabel werkt. Met onze concepten kunt u dus deze complete installaties afstemmen op uw situatie.

Bij de bezorging van de inrichting, monteren en installeren wij de apparatuur. Daarna komen wij ieder jaar langs voor een onderhoudsbeurt en zorgen we voor vervangende apparatuur zodat u gewoon door kan werken. Voor persoonlijk advies over onze tandheelkundige installaties kunt u altijd even langskomen in de showroom!

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Tandheelkundige installaties

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?