LINDA3 behandelstoel

Beschrijving

LINDA3 behandelstoel

De LINDA3 behandelstoel biedt de mogelijkheid voor een zij- en voorinstap. Dit maakt de behandelstoel zeer geschikt voor oudere patiënten en voor prothetische praktijken waar de patiënt veelal rechtop zit en de behandelaar voor en naast de stoel moet kunnen staan. De compacte LINDA3 behandelstoel neemt weinig ruimte in beslag en creëert loopruimte nadat de handeling is beëindigd.

De LINDA3 behandelstoel is, naar keuze, te verkrijgen met of zonder vooraf te programmeren behandelposities en is daarom beschikbaar in twee uitvoeringen; de LINDA3/s (zonder programma) en de LINDA3/p (met programma). De stoelbekleding van de LINDA3 behandelstoel is in diverse kleuren leverbaar.

De LINDA3 beschikt in beide uitvoeringen over de volgende eigenschappen:

  • Beweegbaar beendeel
  • Volledig voetbediend
  • Geheugen laatste behandelstand
  • Armleuning wegdraaibaar
  • Dubbelarticulerend hoofdsteun
  • Voor instap mogelijkheid

Aan de stoel kan een statief worden gemonteerd ten behoeve van de operatielamp, de twee daarin verwerkte stopcontacten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van de verrijdbare unit en afzuiger. Armleuningen zijn per stuk verkrijgbaar maar niet, in tegenstelling tot de andere stoelen, in een later stadium te monteren.

Uw behandelstoel

De behandelstoel vormt de basis van uw behandelconcept. Vraagt u zich af wat voor u de juiste keuze is? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf welke behandelstoel het beste bij u past. Of neem contact met ons op. Bel 030 – 60 363 24 of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Stel uw vraag over LINDA3 behandelstoel

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?