Wij zijn Dental.

Dental International is uw leverancier voor tandheelkundige apparatuur. Een innovatief behandelconcept met een beheersbaar spraywatersysteem. U beheerst zelf de kwaliteit van het water en houdt legionella buiten uw praktijk. Met DSA behandelapparatuur werkt u ergonomisch en efficiënt. Bovendien is uw behandelapparatuur met slechts één stroompunt klaar voor gebruik. DSA maakt leidingwerk in uw praktijk overbodig en dat zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw praktijkkosten.

Internationale kwaliteitsnorm.

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.
Bekijk ons ISO-certificaat

Betrokken kwaliteitsbewakers

Geen praktijk is hetzelfde. Dat komt omdat iedere gebruiker zo zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom kunt u kiezen uit vier DSA behandelunits: van een doelmatige basisunit tot een veelzijdige zweepunit. Bij al onze DSA behandelunits staat uw bedrijfszekerheid centraal. Onze technici zijn betrokken kwaliteitsbewakers vanaf het moment dat de concepten in de productieruimte tot stand komen en in alle jaren dat u met het behandelconcept werkt. U kiest hoe u wilt werken. Wij zorgen ervoor dat dit zo efficiënt en prettig mogelijk gebeurt.
Drs. M.J. Hoogveld: “Dankzij de DSA behandelunits zijn onze kamers niet afhankelijk van een gedeelde compressor en functioneren ze volledig stand alone. Deze bedrijfszekerheid speelde een belangrijke rol bij de keuze voor DSA. Daarbij werd onze verhuizing een stuk eenvoudiger. Het leidingwerk, wat normaal gesproken veel tijd in beslag neemt, was niet meer nodig en dat leverde een mooie besparing op”.

Onze klanten

Inmiddels werkt al 1 op de 7 tandartsen met DSA behandelapparatuur. Klanten weten ons te vinden voor grote projecten als de Stichting Jeugdtandverzorging Amsterdam, waar flexibiliteit en degelijkheid het allerbelangrijkste zijn. Maar ook voor grote meerkamerpraktijken zoals de praktijk van Dr. Fridus van der Weijden (Paro praktijk Utrecht) waar bedrijfszekerheid een grote rol speelt. Meer voorbeelden kunt u vinden op onze referentiepagina. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 030 - 60 36 324 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak in onze showroom.

+1700

praktijken in Nederland

52%

van de ziekenhuizen in Nederland

+57

landen wereldwijd

Uw volledige praktijkinrichting

U kunt bij ons terecht voor uw volledige praktijkinrichting: ontwerp, productie, advies en technische ondersteuning: wij bieden u het allemaal onder één dak aan. Naast onze DSA behandelunits bestaat ons assortiment uit een brede keuze van instrumenten, stoelen, kastensets en operatielampen. Wij zijn leverancier van topmerken zoals: Bien Air, Astra, EMS, Faro, Tecnodent, Satelec, Brumaba, Metasys, BQE Dynamic, Dr Mach, en Rectus.
Stel uw vraag!