Pluto tandartsstoelen

Beschrijving

Pluto tandartsstoelen: voor langdurige behandelingen

Pluto tandartsstoelen hebben een ergonomisch design en zijn van topkwaliteit. Het unieke zadelontwerp voorkomt extra druk op de dijbenen en de rug. De Pluto tandartsstoel stimuleert de juiste zithouding en is uitermate geschikt voor langdurige behandelingen.

Twee varianten

De Pluto tandartsstoel is verkrijgbaar met en zonder rugleuning (Pluto LE). Het steungedeelte van de zadelzitting is voorzien van gel-pads. De verstelbare rugleuning van de Pluto tandartsstoel geeft steun aan twee kanten. De optionele voetenring is gemaakt van met zijdeglans afgewerkt aluminium. U bedient de Pluto tandartsstoel met één hendel voor alle instellingen. De Pluto tandartsstoel is goed te combineren met de ECO-Next behandelstoel.

Bezoek onze showroom

Kom langs bij onze showroom in Nieuwegein en beleef wat flexibel en comfortabel werken is. In de showroom is ons volledige assortiment uitgestald: van de Pluto tandartsstoelen tot röntgenapparaten en behandelstoelen. We hebben een aantal voorbeelden van praktijkinrichtingen klaarstaan, zodat u ideeën op kunt doen. 

Stel uw vraag

Stel uw vraag over Pluto tandartsstoelen

Contactformulier  1. Home
  2. Contact
  3. NederlandsNederlands
Vragen of advies Bel 030 - 60 36 324
Sitemap  |  Professionele webshop nodig?